La banii de azi, locuinta scumpa de maine.


 La pretul unei case obisnuite
poti construi, cu 20% mai repede (chiar si pe timp friguros), BETONICA, locuinta individuala adaptata perfect stilului tau eficient de viata.
De peste 2,5 ori mai rezistenta la transfer termic (de exemplu, la grosimea standard la "alb" a peretilor de 30 cm, coeficientul maxim de transfer termic realizat este de 0.21-0.20, in timp ce in UE acesta este normat la max. 0.35, iar in Romania la max. 0.55).
De peste 1.5 ori mai rezistenta la seism (structura de rezistenta este preluata de la cladirile P+8). De peste 2 ori mai sanatoasa  (este prevazuta cu instalatii de desprafuire, control al umiditatii, ionizare a aerului proaspat si corector al campului magnetic). Cu 25% mai usoara si cu 5% mai mare  (este alcatuita din materiale usoare cu conductivitate termica redusa, foarte rezistente structural si, deci, cu sectiuni mai mici, amplasate inteligent).
De peste 1.25 ori mai valoroasa
(ca urmare a economiilor de energie inregistrate in exploatare, valoarea casei creste in timp). Structura de rezistenta este alcatuita din cadre lamelare din beton spumat armat, peretii din diafragme cu goluri mici din beton spumat armat cu fibre de polipropilena (fig. 1), planseele din placi din beton spumat armat, iar fundatia din cadre lamelare si diafragme cu goluri mici din aceleasi betoane spumate armate. Finisajele se realizeaza cu beton spumat spreiat armat cu fibre sintetice. Cofrajele pierdute (formele) sunt alcatuite din polistiren expandat debitate foarte precis, in masini cu comanda numerica (fig.2). Casa poate avea orice forma dorita de beneficiar si arhitect (pereti curbati, diferite coloane, capiteluri, cornise). Incepand cu masurarea terenului si pana la debitarea formelor, operatiile sunt asistate de calculator. Informati-va suplimentar accesand http://case.diamanart.org si vizitati forumul.
Proiectand si construind cu noi faci primul pas spre casa pasiva (functioneaza doar cu energie din surse regenerabile). O vei putea obtine tot cu noi, prin up-gradarea anvelopei si instalatiilor.
A lucra pentru mediul inconjurator este COOL. Fii COOL!
 Alege BETONICA !

    

 


Bursa Suceveana 2004-2006 contact@bursa-sv.ro